Services

BRANDING

LOGO ONTWERP

Een logo is het beeldmerk van je bedrijf. Om een goed logo voor het bedrijf te maken is uitgebreid onderzoek vooraf nodig. Waar staat het bedrijf voor en wat voor uitstraling hoort hierbij. Samen onderzoeken we wat de identiteit van jou bedrijf is en hoe we dat het beste kunnen vormgeven in een beeldmerk. Daarnaast overleggen we het gebruik van kleuren en lettertypen.

HUISSTIJL

De huisstijl is gebaseerd op het beeldmerk en de identiteit van jouw bedrijf. Hierbij kun je denken aan het logo, het ontwerp van de website, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, etc. We zorgen ervoor dat de identiteit van jouw bedrijf overal herkenbaar in terug komt.

PROMOTIEMATERIAAL

Een visitekaartje, flyer, poster, handboek, magazine, brochure, nieuwsbrief of infographic kan een belangrijke aanvulling zijn op de marketing van je organisatie of bedrijf. Wij maken een stijlvol en doelgericht ontwerp, volledig in jouw huisstijl.

WEBDESIGN

EFFECTIEF ONTWERP

De juiste uitstraling van jouw bedrijf op het internet is belangrijk. Een website is een online visitekaartje. Het is dus van belang dat je website een aantrekkelijk uiterlijk heeft en de juiste inhoud en structuur bevat. Samen bepalen we het doel van je website en maken we een passend ontwerp.

STERKE ONTWIKKELING

Jouw website wordt gebouwd met een Content Management Systeem. Dit houdt in dat je zelf ook gemakkelijk je eigen teksten en afbeeldingen kunt toevoegen en aanpassen in het CMS. Bij oplevering van de website krijg je voldoende uitleg en een handleiding van de CMS ter ondersteuning.

SEO

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE
Het is tegenwoordig erg belangrijk dat jouw website goed gevonden kan worden op het internet, bijvoorbeeld bij Google. Voor een betere online vindbaarheid optimaliseren we de techniek achter de website. Op deze manier komen de bezoekers snel en gemakkelijk bij uw website terecht.

Voor op zowel mobiel en tablet, als op een desktop

Responsive websites passen zich automatisch aan het scherm aan waarop je de website bekijkt. Het maakt dus niet uit of je de website op een laptop, tablet, of smartphone bekijkt. Met een responsive website weet je zeker dat de website er op alle schermen mooi uitziet.

ONLINE MARKETING

Hoe haal je het meeste uit het internet? Zonder een online strategie geen online succes. We formuleren samen meetbare doelen en bewaken deze. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw missie, visie en doelen, uitstraling en je concurrenten.

 

Voor blogs, posts en tweets tot graphics en video’s bedenken wij creatieve oplossingen om de interactie met klant ook online tot een succes te maken. Samen onderzoeken we de beste online strategie die bij jou past.

ONDERSTEUNING

Heb je momenteel een website maar is er simpelweg geen tijd om deze up to date te houden? Dan kun je het website onderhoud aan ons overlaten en zo wordt er voor gezorgd dat je bezoekers alle recente informatie kunnen vinden op jouw website.

 

Tegenwoordig heeft haast iedereen een smartphone, tablet of laptop tot zijn beschikking. Het optimale uit je apparatuur halen is nog niet zo makkelijk, heb je het gevoel dat je soms wel wat hulp kunt gebruiken bij het bedienen van je apparatuur? Wij helpen je graag om je exact uit te leggen hoe je gebruik moet maken van apparaten, en hoe ze precies functioneren.

Genoeg over ons,

laten we het over jou hebben.

 

06 559 558 45 of stuur ons een email