Texelfonds Podium

texelfondspodium website
Categorie
Branding, Ondersteuning, Webdesign
Over dit project

Op woensdag 26 november was Roojo aanwezig bij de viering van het 10 jarig bestaan van het Texelfonds. Op deze avond werd ook het door Roojo ontworpen logo voor Texelfonds Podium onthuld.

 

We hebben het logo belangenloos gemaakt en ondersteunen het Texelfonds in haar doelstellingen. We willen het bestuur bedanken voor het vertrouwen dat we gekregen hebben en zijn erg trots op het resultaat.

 

Het podium staat middenin de samenleving van Texel en zorgt voor verbinding. Zoveel mensen, zoveel stemmen en zoveel kleuren komen samen. Jong en oud worden uitgenodigd om hun stem te laten horen.

 

Het logo hebben we gemaakt met het idee dat het podium verbeeld moest worden. Daarnaast moest Texel en het Texelfonds herkenbaar worden gemaakt. De kleurrijke tekstballonnetjes verbeelden de Texelse sprekers met ieder hun eigen stem, gedachten en dromen.

 

De website van het Texelfondspodium hebben wij tevens opgeleverd. Een mooie gebruiksvriendelijke website waar tevens een ‘kweekvijver’ voor ideeën te vinden is. Bezoek de website van het Texelfondspodium.